keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Hääpäivän kengät

Pitkästä aikaa heipparallaa :) Kuten viimeksikin jo kerroin niin kouluhommat painaa tiukasti päälle ja huonosti olen tänne ehtinyt päivittää häiden suunnittelun edistymistä vaikka onhan sitä edistytty ja nyt alkaa tuntua siltä että pianhan me jo juhlitaan!

Hääpäivän kengät on nyt siis valittu, hankittu, sovitettu ja imuroidessa koeajettu. Kengät ovat yksinkertaiset, valkoiset ja kauniit - juuri sellaiset kuin ajattelinkin (heti Parikkojen haaveilun jälkeen..). Kengillä sellaisenaan ei välttämättä ole kovasti itselläni jatkokäyttöä, joten halusin kenkien olevan edulliset ja toisaalta helpot myydä eteenpäin. Tässäpä ne siis ovat:Kengät ovat siis Zalandolta tilatut ja vastasivat todella hyvin kokoaan. Hintaa näille ei tullut kuin 19,90€, mistä olen erittäin tyytyväinen sillä budjetti alitettiin hyvin muutamalla kympillä. Korkoa kengissä on noin 7 cm, joten juuri passelit minun korkkaritottumuksiini! 

Löytyivätkö nämä sitten onnellisesti ekalla yrityksellä? Ei. Aikaisemmin olin käynyt läpi Kookengän, Kenkärepon, Halosen ja perinteiset tavaratalot ja näistä ehdottomasti voin suositella katsastamaan Zalandon lisäksi Halosen valikoiman! Todella paljon häihin sopivia kenkiä tarjolla, joista ikävä kyllä mikään kokeilemistani ei sopinut jalkaani tarpeeksi hyvin. Sen sijaan juhlapukuliikkeissä käydessäni, heidän valikoimansa oli mielestäni todella suppea. 

Jokatapauksessa, olen niin tyytyväinen näihin kenkiin! Muutamat imuroinnit ovat jo takana ja täytyy sanoa, että kengät tuntuvat erittäin hyvältä jalkaan. Ainoa mikä mietityttää, on pitkään paikallaan seisominen, sillä siihen on vähemmän tottunut koroilla. Nyt eikun seisoskelemaan! :D 

Onnea kaikille kenkäetsintöihin!

2 kommenttia:

  1. Kauniit klassiset kengät. :) Itse ostin aluksi myös hyvin vastaavat häitä ajatellen, mutta ne ovat ehtineet jo muuhun käyttöön. Niin hääkengiksi valikoitui sitten toiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sellaisia juuri hainkin! :) Häähankinnat kyllä välillä ovat sellaisia, että ne joutavat jo ennenaikaisesti käyttöön ja sitten mietitään, että kuinkas tässä näin kävikään :D

      Poista