torstai 5. toukokuuta 2016

Meidän kutsut!

Nyt ovat kutsut löytäneet vieraidemme käsiin ja uskallan julkaista täälläkin upean aikaansaannoksemme. Kutsut suunnittelimme siis itse Canvalla, mutta teimme kuvankäsittelyohjelmalla paremman resoluution omaavan version. Halusimme, että kutsut ovat niin ulkonäöltään kuin teksteiltäänkin meidän näköiset, mutta myös selkeät. Toivottavasti onnistuimme muidenkin mielestä sen suhteen.

Suunnitellut kutsut tilasimme Vistaprintiltä, jota voin ehdottomasti suositella jokaiselle! Mitään ongelmia ei ollut, toimitus oli nopea ja printtijälki hyvää! Ainoa asia mikä mietitytti oli juurikin tuo resoluutio, mutta kun teimme Vistaprintin ohjeen mukaisesti niin ei jäänyt epäilystäkään että kutsustamme tulisi rakeinen tai suttuinen :)

Kutsujen saapumisen jälkeen askartelutalkoissa lisäsimme leikkaa-liimaa meiningillä pitsit reunoihin tuomaan tekstuuria. Suurin homma olikin juuri noissa pitsien kanssa näpertämässä! Tähän urakkaan ryhtyi upea askartelutiimi, joka koostui perheenjäsenistä, kaasoista ja hyvästä ystävästäni. Ilman apua olisin varmaan luovuttanut ensimmäisten kymmenen kutsun jälkeen..

Loppujen lopuksi, kaiken hienosäädön jälkeen kutsuista tuli U P E A T ja ollaan niin tyytyväisiä lopputulokseen, vaikka tulos ei mikään maailman omaperäisin nykyään enää ollutkaan.

3 kommenttia:

  1. Upealta näyttää! :) Tutunnäköistä fonttia, samaa oli meidän kutsuissa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tykättiin kyllä kovasti tuosta fontista mekin!

    VastaaPoista
  3. Moikka! Upeat kutsut. Itsekin olen hiljattain tutustunut Canva-ohjelmaan häiden printtituotteet mielessäni. Pystyisitkö yhtään valottamaan kutsujen kustannuksia? En ollut tiennyt, että Vistaprint painaa itsesuunniteltuja tuotteita. Heidän valikoimastaan olen kyllä kortteja tilannut monesti.

    VastaaPoista