keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kaasojen pukeutuminen - Check ✓

Tänään tapasimme kaasojen kanssa kaupungilla, tarkoituksena saada jonkinlainen ajatus heidän pukeutumisestaan hääpäivänämme. Kaasoja varmaan hirvitti ajatus siitä, että meillä ei ollut mitään valmista suunnitelmaa siitä, mitä lähdemme etsimään. Ainoa toiveemme (tai toiveeni, luultavasti sulholle ei tällä asialla olisi kauheasti merkitystä..) oli, että mekot olisivat yhtenäiset. Vaihtoehtoja yhtenäisyyteen oli monia.

1) Mekot voisivat olla erilaiset leikkauksiltaan, mutta saman väriset. Värikriteerejä meillä ei ollut muutakun, että ei täysin valkoista mekkoa ja jos joku muu kuin musta löytyy niin se on aina plussaa :)

2) Samaa värimaailmaa olevat mekot, esimerkiksi pastellinsävyiset.

3) Eri väriset mekot, mutta samanlaiset leikkaukset. Tähän riittäisi, että löydämme mekot, joista molemmat pitävät ja joista löytyy molemmille mieluinen väri/kuviovaihtoehto

Loppujen lopuksi kaasot yllättivät minut täysin! Olimme kiertäneet Halosen, Aleksi13, Lindexin, JC:n ja Vilan, kun astuimme BikBokiin. Siinä ovella sitten molemmat totesivat, että heillä on tuo mekko, joka on mallinuken päällä. SIIS MOLEMMILLA SAMA MEKKO!

No molemmat olivat sen ostaneet kaappiin juhlamekoksi, eikä niitä oltu vielä ehditty missään korkkaamaan ja kaiken lisäksi mekot ovat upeat! Kaasoilla on siis samanväriset mekot, samaa leikkausta, mutta hieman eri kuviolla. Pisteenä iin päälle, kaasot ovat vielä omin päin ne ostelleet eli niiden täytyy olla mieluisatkin! Huippua!

Tässä maistiainen kaason I mekosta ;)


Lisäksi kahvitellessamme saimme mietittyä vähän hiusjuttuja ja kaasojen kukkakoristeita eteenpäin :) Ihanaa kun saa asioita eteenpäin ja samalla saa keskityttyä ihan muihin kuin arjen asioihin.

Kaasot I ja P, ootte ♥

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko! Täytyy varmaan lähteä shoppailemaan :D

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis mekko! :) Blogissani on meneillään unelma-arvonta, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista