maanantai 11. toukokuuta 2015

Pivo ja Opiskelijan Tampere

Ilokseni saan asua kaupungissa, jossa opiskelijoiden edut on otettu eritoten viime aikoina hyvin huomioon. Olemme mieheni kanssa vielä molemmat opiskelijoita, joten häähankinnatkin tehdään opiskelijabudjettiin sopivalla tavalla. Tähän tarkoitukseen sopivat mainiosti Opiskelijan Tampere -etuohjelma sekä Osuuspankin tarjoama Pivo-sovellus.

Kuva

Itsenäni kiinnostivat tällä hetkellä seuraavat häihin liittyvät tarjoukset:

Pukeutuminen:
Hanne Sarén -20 % 
Kaunis Morsian -20 % yli 500 € arvoisista norm. hintaisista hääpuvuista
Glitter -30 %

Kengät:
Click Shoes -20%
Tunnelin kenkä -30 %

Sormukset&korut:
Mikon kulta -20 %
Pirkan kello -20 % 
Laatukorun timanttikorut -25 %

Koristeet:
Sinelli -20 % 
Juhlahumua -20 %

Suosittelen ehdottomasti lataamaan Pivon ja käyttämään sen hyötyjä :) Listaamani tarjoukset useimmat koskevat normaalihintaista tuotetta ja ovat tämän vuoden loppuun voimassa. Mikäli itse ei opiskelija ole niin kannattaa valjastaa opiskelevat kaasot ja sisarukset mukaan shoppailemaan!

Mukavaa vikkoa <3


2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä vinkeistä! Oliko nuo tarjoukset sellaisia, että pitää ladata Pivo vai saako ne pelkällä opiskelijakortilla? Itse aina unohdan kysellä opiskelijahintojen perään, vaikka taas huomataan, että kannattaisi... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä usein unohtuu! Pirkan kellosta saa pelkällä opiskelijakortilla alennuksen, muut taisivat vaatia Pivon, johon saa Cityshopparin ja Opiskelijan Tampereen siis ilmaiseksi ja sieltä kautta eduista löytyvät nämä :) Jos saa/ostaa Cityshopparin muuta kautta niin sitten ei varmaan Pivoa tarvitse :)

      Poista