keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja alusasuja

Pahoittelut pitkästä hiljaiselosta, kouluprojektit on alkaneet painaa sen verran päälle ettei päästä ole riittänyt ajatuksia blogille asti. Nyt kuitenkin flunssassa sängyn pohjalla on hyvää aikaa myös tännekin :)

Puolitoista viikkoa sitten sain iltaa istuessa tutustua yhden ystäväni kautta alusvaateliikkeen myyjään ja siitä sainkin inspiksen lähteä poikkeamaan hänen edustamassaan myymälässä Changessa! Ekaa kertaa ikinä astuin alusvaateliikkeeseen sisään ja vitsit mitä palvelua ja valikoimaa, olin ihan otettu!

Alussa kierreltiin ympäriämpäri liikettä ja valittiin suosikkeja, jonka jälkeen sovituskoppiin mars. Siellä katsottiin oikea koko, jonka jälkeen myyjä toi rintsikkoja toisien perään. Ja ne oli ihania! Mukaan tarttui tietenkin hyvällä summalla tuotteita ja bongasin myös upeita morsiusalusvaatteita myymälästä. Löytyi niin korsettia kuin sileäpintaistakin settiä ja sukkanauhojakin myymälässä näkyi olevan ;)

Itse ainakin aion mennä Changelta katsomaan alusvaatesettiä häääpäivälle, niin tyytyväinen olin palveluun ja valikoimaan! :) Nyt Changella on vielä huikeassa alessakin tuotteita 200. myymälän avauksen johdosta, joten suosittelen kyllä poikkeamaan! Esimerkiksi settien hinta nyt 29,95 € kun normaalisti vastaavat setit on 57 - 107 €! Siis ihan järjetöntä! Tähän voisi yhdistää myös hyvin jotain sinistä... ;)

Meinaatteko te panostaa hääpäivänä myös alusvaatteisiin?

Kuva: Pinterest

1 kommentti:

  1. Mä aion ehdottomasti panostaa alusvaatteisiin hääpäivänä :) Oon koko pienen elämäni kamppaillut vääränkokoisten rintaliivien kanssa, kun koskaan ei tunnu löytyvän sopivia, mut oon päättänyt, että hääpäivänäni mun alusvaatteet on kuin toinen iho ja istuu paremmin kuin ikinä :D Näyttäähän mikä tahansa vaate parhaimmalta, kun alusvaatteet on sopivankokoiset, saati sitten häämekko! :) Olis se myös kiva ehkä hääyötä ajatellen, että päällä olis jotain muuta kuin ne Sloggin mukavuuskalsarit ;) :D

    Sait musta uuden seuraajan, löysin sun blogin tuolta Häät 2016-ryhmästä :)

    VastaaPoista