perjantai 4. syyskuuta 2015

The Dress!

Mun häämekko on löytynyt ja se on ihana!! <3

Eilen kävin yhdessä toisen kaasoni P:n, äitini ja yhden siskoni kanssa katsomassa Tampereen Morsiusgalleriasta pukuja - alkoivathan siellä sopivasti myös tullivapaat päivätkin! Toinen kaasoni sairastui juuri aamulla eikä harmitukseksi päässyt mukaan, mutta onneksi sovituksessa sai kuvata, joten hän sai hyvin mahdollisuuden olla ainakin hengessä mukana.

Rekkien kiertelyn jälkeen sovitukseen taisi lähteä yhteensä yhdeksän pukua! Näistä viisi oli helppo valikoida pois, mutta se tarkoitti sitä, että neljän mekon välillä mietittiinkin sitten hyyyyvin pitkään ja hartaasti. Neljän parhaimman vaihtoehdon joukkoon mahtui niin olkaimellista ja olkaimetonta, tyllihelmaa ja satiinia, pitsiä kuin blingiäkin. Meinasi siinä kyllä oikeasti jo epätoivo iskeä, eikä kukaan mukanaolijoist tietysti kertonut suosikkiaan :D

Pohdinnan jälkeen valinta oli kuitenkin selvä. Puku, johon ihastuin samantien kun se vedettiin päälle ensimmäistä kertaa oli se valinta - The Dress <3 Nyt ihanuus viettää aikaansa kevääseen asti kaapissa, kunnes menemme korjaussovitukseen tekemään lyhennykset.Enempää en sitten puvusta kerrokkaan, vieraat - te näätte myöhemmin häissä ja muut - kuvia saatte häiden jälkeen ;)

Vinkki hääpukusovitukseen:
Laita hiukset kiinni, jos ne mahdollisesti ovat myös hääpäivänäsi kiinni. Itse laitoin nutturalle, "vähän sinne päin" kun juhlassakin ne ovat. Ota myös koruja mukaan! Jos olakimeton mekko on edes vaihtoehto, se näyttää paljon paremmalta sovituksessa (rintakehä ei näytä niin kolkolta), kun kaulassasi roikkuu jokin pieni ja siro kaulakoru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti