sunnuntai 4. lokakuuta 2015

♥ 10 vuotta ♥Tänään meille tulee yhteistä matkaa täyttyneeksi tasan 10 vuotta! Siis kymmenen!!

Pikakelaus taaksepäin: Kymmenen vuotta sitten mä olin seiskaluokkalainen, vähän hukassa oleva tytsy. Meillä oli tosi tiivis tyttöporukka ja yläasteelle siirtyminen oli kaikista enemmän tai vähemmän jännää. Asuttiin pienessä kaupungissa ja luultiin tuntevamme kaikki tulevat koulukaverit. Luultiin itsestämme todennäköisesti myös paljon muuta!

Yksi poikaporukka erottui kuitenkin kasiluokkalaisista mun silmiin. Ne oli "jostain pikkukoulusta" ja ihan tuntemattomia meille "ison koulun tytöille". Meni puolitoista kuukautta niin hengattiin jo porukalla liikuntahallilla ja koulun välkillä.

Maanantaina 3.10. oltiin oltu tyttöjen kanssa liikuntahallilla perinteisesti lentopallotreeneihin menossa, kun yksi ystäväni kysyi multa ohimennen, miksen seukkaa sen yhden pojan kanssa tästä poikaporukasta. Me kun katteltiin koko ajan toisiamme, halailtiin ja viihdyttiin toistemme seurassa, mutta olihan se sillon sellasta kaveritutustumista kaikkien kohdalla. Ystäväni kysymys kuitenkin herätti mut myötämään, että olinhan mä ihastunut. Apua.Tiistaina 4.10.2005 sitten messengerissä (JEP!) me juteltiin tämän jäbä J:n kanssa ja mietittiin et "ruvetaanks seukkaan?". Ja siitä se tarina sitten lähti. Alussa meidän porukat varmaan nauro meille, niinkun ihan perusteini-ihastumisille yleensä. Muistan, kun J:n isä huusi sille aina kahden tunnin puhelun jälkeen, että "rupee riittään jo!". J:n perhe otti mut hyvin vastaan ja niin munkin perhe J:n. Yhteiset ystävät ja pienet piirit teki yhdessä olosta kauheen helppoa ja mutkatonta. Oli silloin ehkä pientä mustasukkaisuuttakin ilmassa aina puolin ja toisin, jos toinen katsoi väärään suuntaan väärään aikaan :D

Jossain vaiheessa ruvettiin kasvamaan yhteen ja yhteinen tulevaisuus alkoi näyttämään todellisuudelta. 2012 vuoden alussa muutettiin yhteen Tampereelle ja syksyllä aloitettiin yliopistot.
5.7.2013 J kosi yllättävästi kotona. Tuntui, että osa lähipiiristä sitä oli jo odottanutkin :D
Nyt tänään 4.10.2015 me vietetään meidän kymppipäivää ja ollaan ihan rakastuneita toisiimme. Yhteinen tulevaisuus näyttää ihanalta ja tulevat häät innostaa molempia.

On tää parasta ♥


3 kommenttia: