sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Onnistuneita kirppishankintoja

Kävimme tänä viikonloppuna kahdestaan miehen kanssa lomailemassa pääkaupunkiseudulla. Vietimme lauantain Helsingissä pyörien ja istuskellen ja kävimme ihanassa magnum pop up:ssa! 
Illalla käytiin vielä katsomassa miehelle antamani synttärilahja Suomi-Unkari futispeli, josta ei paljoa jäänytkään sitten kerrottavaa..

Kuitenkin matkalla Helsinkiin tapasimme Facebookin Hääkirpputori-ryhmässä bonganeeni naisen, jonka kanssa teimme kaupat aluksi kahdesta riisikorista. Kuinka sitten kävikään kun aluksi meidän piti saada nämä...


...Niin saimmekin nämä...


JEEEE, aivan huikeaa!! Kaupan mukana tulivat siis myös organzakangasta, leveää kultaista nauhaa, pahvisia kortteja, paikkakortteja, kutsu-tarroja, sydänkoristeita, taiteltavia pahvirasioita ja "morsiuspari"-pidikkeitä ja vielä taisi jotain muutakin kassissa mukana olla :) Kaikki tämä kahvipakettia vastaan!!

Täytyy kyllä ehdottomasti suositella kirppisryhmiä! Tämä oli todellinen superlöytö, mutta kannattaa aina silti suhtautua hinnoitteluun kyseenalaisesti. Monesti kirppiksillä myydään samaan hintaan jo käytettyä tavaraa kuin uuttakin, mikä ei kai ole kirpparin idea...?

Näistä löydöistä ja koko meidän mahtavasta treffiviikonlopusta olen kyllä niin superhypermegatyytyvinen, että tässä vielä fiilistelyyn pari kuvaa noista kaupanpäällisistä! Ihanaa alkavaa juhannusviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti