sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Happy Joe

Olen keväästä asti äitini kanssa keräillyt Happy Joe pulloja (toisin sanoen ainoa siiderimerkki mitä me nykyään käytämme on Happy Joe :D) ja niitä on kerääntynytkin pikkuhiljaa jo varastoon askarteluja odottelemaan. Varastoon on kertynyt myös tacokastike-purkkeja, joita aiomme hyödyntää samalla tavalla.

Iloinen Joe muuntui askartelukokeilussani ihan nätin näköiseksi! Pöytiin olen ajatellutkin neilikkaa ja vastaavanlaisia kevyitä kukkia ja varpuja ja tähän ne käyvätkin hienosti!

Tarvikkeet: Juuttinarua, tarraliimautuvaa pitsinarua, pullo, kukkia
Mitäs tykkäätte? Onko muilla häiden järjestäjillä pullojen tai purkkien keräilytalkoita? :D

10 kommenttia:

 1. Itselle tulee ostetut maljakot, mutta ystävä morsiammelle on kerätty kymmeniä suuria lasipurkkejä jotka tulevat maljakoiksi ja kynttiläkupeiksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ystävätkin on lähteneet mukaan keräilytalkoisiin :) Isoja lasipurkkeja kannattaa myös kysellä oppilaitoksien keittiöiltä, siellä niitä kerääntyy viikoittain aikamoinen määrä! ;)

   Poista
 2. Voi että miten nätit! :) ja ihanan hempeät kukat! Mulla alunperin oli myös Happy Joet mielessä, mut nyt aloin kerätä pieniä lääkepulloja :D Meidän kohta vuoden täyttävä poika siis käyttää D-vitamiinitippoja ja ne annostellaan sellasesta pienestä ruskeasta pullosta. Niitä on kertynyt nurkkiin ja päätinkin kokeilla, miltä ne näyttäis pienten kukkien kera. Söpöiltähän ne! Kirjotin niistä just blogiinikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! Sun purkit vievät vielä vähemmän tilaakin ;)

   Poista
 3. Meillekkin on tulossa happy joe pulloja,juutinarua ja neilukoita.Tarkoitus oli kerätä niitä tänäkesänä,mutta iloksemme odotammekin meidän esikoista niin siiderin nauttiminen jääkien ensiikesään. Tuttavani on baarissa toissa ja antoi vinkin,että jostain raflasta vois käydä kysymässä antaisko ne niitä pulloja panttirahaa eli 10senttistä vastaan.. sitä aattelin kysästä jos tuntuu,ettei saa kasaan tarvittavaa määrää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Voisikohan teidän tuttunne raflasta saada helpoiten? Ja voin kyllä aika luottavaisin mielin sanoa että saatte ne ilman raflaakin kasaan, kun delekoitte asiaa ystävillenne ja perheellenne ;) ja tietty hääkirppiksiltäkin saa jos viime tippaan sattuisi jäämään.

   Poista
 4. Tulipa hienon näköisiä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan romanttiset :) Me saadaan juplapaikalta maljakot, mutta olen silti kerännyt kaikki lasipurkit talteen jostain kumman syystä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jostain syystä sitä intoutuu keräilemään nurkkiinsa kaikenlaista, eihän se mitään! Ja keräillyt purkit vaan käyttöön, etköhän nillekkin paikan keksi ;)

   Poista