keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Juhlapaikkojen vertailua

Juhlapaikkoja on jo hetki vertailtu ja pikkuhiljaa tuntuu, että sijainti ja juhlapaikan tyyli alkaa valottumaan. Meidän häitä tullaan varmasti juhlimaan sellaisessa paikassa, missä on:

Tunnelmaa ja rauhaa
Maalaisromanttinen ja vintagehenkinen juhlatila, sellaisia paikkoja me olemme nyt metsästäneet. Haluamme, että sään salliessa voimme viettää vieraiden kanssa ulkosalla ja koska häihimme on tulossa lapsia, olisi toivottavaa ettei heti juhlapaikan vieressä ole vilkkaasti liikennöityä tietä.
Olemme kuitenkin molemmat kotoisin pienestä kaupungista, jota harva edes kaupungiksi uskoo, joten on luonnollista hakeutua rauhalliselle paikalle juhlistamaan omaa päiväämme.

Tarpeeksi tilaa
Juhlapaikalla tarvitsee olla tarpeeksi tilaa liikkua, tanssia, hakea ruokaa ja seurustella. On myös pelkkää plussaa jos juhlatila ei muutu elokuun helteillä saunaksi.

Omat eväät
Haluamme tuoda juhlaamme ainakin omat nestemäiset eväät, minkä vuoksi A-oikeudet rajaavat varmasti monta hyvää vaihtoehtoa ulos. Ruokapuoli riippuu pitkälti hintapolitiikasta..

Kirkko lähellä
Jottei juhlapaikkamme katoaisi aivan metsikköön, olisi mukavaa itsemme ja vieraiden kannalta että kirkon ja juhlapaikan välillä olisi ajallisesti suhteellisen lyhyt matka.

Tässä nyt jotain vaatimuksia mitä mieleeni juolahti, tietenkin juhlapaikan isännällä ja emännälläkin on suuri vaikutus siihen millainen kuva syntyy. Toivottavasti saamme asioihin vähän selkoa seuraavina viikkoina :)


Kuvat: Pinterest


Millaisia muita vaatimuksia teillä on/oli kun mietitte juhlapaikkaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti