tiistai 4. marraskuuta 2014

Heippa!

Tuleva kesän 2016 morsian esittäytyy! Olen 22-vuotias opiskelijanainen, tai naisen alku, jota kosittiin kesällä 2013. Asun yhdessä ihanan avomieheni  sekä  teini-ikäisen shelttikoiramme kanssa.

Meidän arki on välillä yhtä hulabaloota ja välillä tekee ihan  hyvää vaan pysähtyä. Nyt tulevat häät ovat sellainen juttu, että sen kanssa aika juoksee eikä edes ehdi ajatella pysähtymistä. Koira ja mies pitävät myös huolen siitä että tekemistä löytyy aina, ruuantekemisestä lelujen heittelemiseen.

Rakastan leipomista, ruuanlaittoa, liikuntaa ja läheisteni kanssa olemista. Koska häihimme on vielä niin ihanasti aikaa, tulee postaukseni varmasti pitämään muutakin sisällään kuin vain ja ainoastaan häähömppää.

Tähänastisista suunnitelmista kuitenkin sen verran, että olemme valinneet avustajamme. Minulla on kaksi ihanaa ystävääni kaasoina, eri ystäväpiireistä, minkä ajattelin olevan hyvä idea. J:llä on bestmaninaan paras ystävänsä. Lisäksi sormuspoika ja morsiusneidot/-pojat ovat mietinnässä, mutta ei niistä vielä sen enempää. Olen niin onnellinen, että kaasoni ovat innostuneita ja voin huoletta luottaa heihin asiassa kuin asiassa. Äitinihän on tietysti mukana kuvioissa, siinä onkin vasta semmoinen intopakkaus, että joskus saa vähän rauhoitella. Ihanaa kun ympärillä on niin ihania ihmisiä.

Tuleva sukuni on myös aivan huippu. Olemme mieheni kanssa seurustelleet yläasteelta asti ja perhekin on minulle enemmän kuin tuttu. Se tuntuu toiselta perheeltä ja heidän sukuunsa mielelläni liityn.

Loppuun vielä vähän häätunnelmaa ;)
Ja vielä: Tulevat kesien 2015 ja 2016 morsiamet linkatkaa blogianne!


Kuvat Pinterest

- Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti