tiistai 11. marraskuuta 2014

Jotakin lainattua

Häihin tarvitsee paljon ja kaikkea. On koristeita, pukuja, tiloja, ruokaa, juomaa ja kaikkea muutakin juoksevaa kulua. Sen vuoksi koluamme vanhempiemme ja isovanhempiemme kaapit, jos sieltä löytyisi jonkinlaisia aarteita häitä tai muuta elämää varten. Ja löytyihän sieltä!

Mummuni, joka ilokseni omistaa varaston kaikkea käytettyä ja käyttämätöntä tavaraa, antaa häihimme valkoiset pöytäliinat, jotka ovat kiertäneet ties kuinka monen sukulaisen häät. Niitä ajattelin tuunata vielä jotenkin, vaikkapa helmillä, kynttilöillä, kaitaliinoilla ja kukilla. Kuvat Pinterest
Tuleva juhlapaikkamme ei vielä ole tiedossa, jonka vuoksi pöytien kokokaan ei ole tiedossa, mutta toivon että liinat sopisivat sinne. Toinen vaihtoehto on tietysti, että juhlapaikassa olisi valmiina liinat joita voi käyttää tai pöydät jotka eivät peittävää liinaa tarvitse. Kaitaliina tuo kuitenkin mielestäni tyylikkyyttä pöytiin ja sen avulla saa teemavärejäkin tuotua paremmin esiin. Pöytiin en halua liikaa kaikkea ja siksi olisi kiva jos saisimme pöydät koristeltua kivasti pienillä jutuilla eikä niin että näköyhteys vastapäätä istuvaan sukulaiseen peittyy.

Kynttilöiden käytöstä on monissa juhlapaikoissa sääntöjä, muistakaahan tarkastaa oman juhlapaikkanne käytännöt. 

Ensi viikonloppuna pönkimisoperaatio jatkuu... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti