perjantai 7. elokuuta 2015

Viimeinen vuosi neitinäVuoden päästä vastaan eri nimellä puhelimeen. Haen postin laatikosta, jossa on vain yksi sukunimi. Hankin uuden passin ja kortit rahapussiini. Opettelen uutta nimikirjoitusta. Mutta ennen kaikkea: Nautin ensimmäisestä päivästä vaimona.

Noin yhdeksän kuukautta sitten, kun päätimme hääpäivämme ja ilmoitimme siitä perheillemme tuntui, että onhan siihen vielä aikaa. Nyt kun jäljellä oleva määrä lasketaan kuukausissa ihmetyttää, mihin se aika viime marraskuusta on kadonnut? Kesä on ainakin mennyt ihan hurjan nopeasti, sen myönnän heti alkuunsa.

Nyt tähän mennessä meillä on kaikki tärkeimmät isot asiat huolehdittuna: Juhlapaikka, kirkko, kaasot&bestman, bändi, valokuvaaja, hääkampaus ja hääauto. Lisäksi tietty jotain pikkukoristetta ja askartelutarviketta on kertynyt varastoon, of course!

Seuraavana listalla onkin vuorossa puvut! Niin minulle kuin sulhollekin. Häämekon osto on suunniteltu syyskuun loppuun mennessä, sulholle pukua katselemme pikkuhiljaa. Jostain syystä tätä miestä on vaikea saada kaupungille sovittelemaan ja pyörähtelemään erilaisissa outfiteissä :D
Eilen kuitenkin kävimme syömässä kaupungilla ja kävimme ennen pöytävarauksen alkua Sokoksen Marks&Spencerillä kurkkaamassa valikoimaa. Pukujen osalta tykkäsin kyllä todella paljon! Harmaita, sinisiä ja mustia pukuja eri pituuksilla ja fiteillä. Monissa oli jotain pieniä spesiaalisuuksiakin:) Sulhokin tykästyi pariin sovittamaansa takkiin ja varmasti pian päästään niitä tarkemminkin katsomaan. Hinnatkaan eivät vaikuttaneet pahoilta!

Muita syyskauden suunnitelmia ei varsinaisesti olekaan. Syksy menee meidän molempien osalta opiskelujen ja töiden touhussa. Luultavasti kuitenkin askartelujuttuja tulee eteen, mä kun en oikein malta olla näpertämättäkään :D

Onko lukijoissa muita keillä on juhlat noin vuoden päästä? Onko jotain aikaisin hoidettavien asioiden vinkkilistaa? ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Eksyin blogiisi somistevuokraamon arvontakommenttien kautta ja huomaan, että meillä on samana kesänä häät ja teemakin nopealla silmäyksellä melko samanlainen. Einon pirtti oli meillä yhtenä vaihtoehtona juhlapaikaksi, mutta sijainnin vuoksi päädyimme Sastamalan Tervahoviin. Tuleeko teille bändi? Me aloimme tällä viikolla metsästämään hääbändiä ja yllättävän paljon oli jo varattuina! Onneksi hyvä bändi kuitenkin löytyi :) Suosittelen bändinmetsästystä, jos sellainen teille tulee! Kirjoitan myös blogia häistämme, jos kiinnostaa käy kurkkaamassa http://walkbesideyou2016.blogspot.fi
  -Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun eksyit!;) Kiva kuulla, että sieltä löytyy samanmielisiä morsiamia hääsuunnittelujen suhteen. Toisten ideoinnit ja inspikset kehittää aina omia inspiksiäkin eteenpäin!

   Bändi meillä on jo varattuna, postauksen teen, kun olen ehtinyt bändin kanssa hieman jutusteleen tarkemmin :) Kiva, että teillekin on jo bändi löytynyt, meille se oli ihan must juttu!

   Poista