maanantai 31. elokuuta 2015

Bling Bling - Check! ✓

Käytiin viime viikonloppuna sulhon kanssa pk-seudulla isälläni morjestamassa ja samalla reissulla Malmin Korupajalla tsekkaamassa tarjontaa. Meidän iloksemme siellä olikin juuri viime viikonlopun Korupajan omat sekä muita sormuksia -40 %! 

Niinhän siinä sitten kävi, että asiantuntevan ja huippupalvelun myötä mukaamme lähti ihana, simppelin kaunis timanttisormus mulle vihkiksi. Hymyilin varmasti koko kotimatkan ja edelleenkin :D Oon niin superonnellinen siitä, että nyt se the sormus on löytynyt ja kaiken päälle suomalaista desingia ja alehinnoin! Niiiiiin tyytyväinen, sormus mahtui vielä budjettiinkin hyvin!

Täytyy ehdottomasti suositella Malmin Korupajaa. Tampereelta asti olisi voinut lähteä ihan vain sitäkin varten sinne käymään, niin huippuosaamista ja palvelua siellä oli. Valikoimaakin oli vaikka millä mitalla, taisi olla yli 3500 sormusta heillä valikoimissa :)
Mulle palvelu on todella tärkeää ja nytkin häähankinnoissa pyrin valikoimaan ostopaikan myös palvelun perusteella. Mulle on tärkeää, että kysytään mitä haluan, millä hinnalla ja onko muita vaatimuksia. Sormusten kohdalla on tärkeää myös, että myyjä ehdottelee ja huomio kihlan kanssa sopivuuden. Mekkojen kanssa taas on tärkeää, että myyjä huomioi myös asiakkaan vartalon ja suosittelee pukuja, jotka korostaa parhaita puolia. 

Siitä päästiinkin siihen, että torstaina menen pukusovitukseen Morsiusgalleriaan! IIKS!

Ihanaa alkavaa syksyä kaikille <3


5 kommenttia:

 1. Oi, onnea sormuksen löytymisestä! Tiedän tunteen, voisi vaan hymyillä ja leijua pilvissä :D Mä odottelen vielä omaani kun on pienennettävänä, mut pitäis kans lähiviikkoina saada kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea sullekin! Onneksi viedään sormukset vasta myöhemmin puhdistukseen ja kaiverrukseen niin ei haittaa vaikka vähän sitä nyt etukäteen hypistelee :D

   Poista
 2. Kyllä hyvästä palvelusta tulee hyvälle tuulelle! Onnea sormuksen löytymisestä! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea sormuksesta! Itsekin odottelen että pääsen omaani sovittamaan :)

  VastaaPoista