torstai 16. heinäkuuta 2015

Lomaviikko ja ensimmäinen hääpukusovitus!

Lomaviikko käynnissä! Mä olen sellainen ihminen, että tarvitsen jatkuvasti tekemistä etten tylsisty, varsinkaan jos aurinko ei paista sillain kun kesälomalla kuuluis.

Alkuviikon olinkin porukoilla auttamassa pihatalkoissa, on kiva auttaa kun tietää että niidenkin apua tarvitsee. Ja tietty ihan auttamisen ilosta, oli tosi mukava vähän lomailla sielläkin! Yhtenä päivänä käytiin äitin kanssa pönkimässä varastoja ja löydettiin parit ikkunankarmit meidän häihin. En malttais odottaa, että niitä pääsee fiksaileen ja laittaan "hääkuntoon"! 

Eilen kävin toisen pikkusiskoni ja toisen kaasoni kanssa enimmäisessä hääpukusovituksessa Zazabellassa. Varaussysteemi oli jo sinällään todella hämmentävä, sähköpostilla ensin "varattiin" aika ja sitten vastausviestinä pyydettiin varaamaan joku toinen aika, sillä haluamani oli jo varattu. Eikö näihin kannattaisi laittaa sellaien selkeä varausaikakalenteri, josta näkisi suoraan vapaat ajat? No anyways, saatiin kuitenkin ihan hyvä aika varattua sovitukseen. 

Ennen sovitusta käytiin porukalla salaattilounaalla Bistro Venlassa ja sen jälkeen vielä tori mansikat ja jäätelöt päälle, NAM! 

Zazabellalle oli tosi hyvät bussiyhteydet vaikka se vähän kaukana keskustasta onkin.Monista kokeiluvaihtoehdoista löysin yhden potentiaalisen pukuehdokkaan, joka meni kuitenkin yli budjetin ja jäi kauppaan. Tuntui etten oikeen aluksi tiennyt mitä haen, mutta se oli ainakin selkeää, mitkä oli ehdoton EI -luokkaa :D Sovitus oli kuitenkin ihan mukava reissu, enkä aatellutkaan, että ekalla kertaa varmasti puvun ostaisin. Myyjä ei oikein osannut myydä tai ehdottaa mitään, puki mulle vain puvut päälle ja that's it! Äiti ei ois varmaan kestänyt sitä asiakaspalvelua, joten ihan hyvä ettei se päässyt mukaan... ;)

Miellyttävimmät puvut Zazabellan valikoimasta löytyi Lisa Donettilta. Kuvia ei paikassa saanut ottaa, joten tässä vähän maistiaisia Donettin mekoista.

Kuva: Lisa Donetti

Ensi kerralla ainakin tiedän taas vähän enemmän, millaista pukua olen hakemassa. Tulihan siinä vähän morsianfiilis kun puku päällä katsoi itseään peilistä ja otti vielä kestokimpun käteen hahmottamaan kokonaisuutta. Kaasokin ehkä saattoi siinä sivussa herkistyä <3

Viikonloppuna kävimme myös äitin ja siskon kanssa Ylöjärven Vahinkovarastolla ja suosittelen käymään myös siellä mekkoja katsomassa! Itse en löytänyt sopivaa mutta siellä on varasto pullollaan pukuja, 100 € hintaan! Etenkin isokokoisille morsiammille siellä on hyvät valikoimat!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti