torstai 20. elokuuta 2015

Lautasliinat

Lautasliinojen valinta - ei uskoisi olevan kovin vaikeaa? Ruualle olisin mieluusti halunnut kankaiset liinat, mutta ne tuntuvat olevan melko kalliita ja käyttöaste ainakin meidän perheissä tulisi olemaan alhainen. Fiksuinta olisikin siis vuokrata ne tai ostaa halvalla esimerkiksi hääkirppikseltä. Toisaalta jos itse ostaisi, saisi ne varmaan puolella hintaa myytyä pois häiden jälkeen. Ikeassa näytti ainakin heinäkuussa olevan hyvännäköisiä valkoisia lautasliinoja, mikäli niiden ostaminen kiinnostaa :)

Mutta sitten bongasin Dunin Elegance -malliston lautasliinat! Täydellistä! Näyttävät ja tuntuvat kankaisilta, mutta ovat kertakäyttöisiä! Kokoja on kahta erilaista 40 cm tai 48 cm, ainakin valkoisesta mallista. Hintakaan ei tuntunut pahalta, toki riippuu vertaako Ikean paperiliinoihin vaiko sitten kankaisiin... Yhdessä paketissa (koko 40 cm) on 40 kpl liinoja ja hintaa tulee ostopaikasta riippuen 10-16€/paketti.

Kahvin kanssa sopiikin sitten ihan perinteiset ohuet juhlaservetit, ja illalla iltapalan kanssa käytössä on myös paperiset versiot liinoista kun menokin on jo rennompaa :)

Mitäs tykkäätte?


Duni Elegance - kuvat: Pinterest


2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vinkistä! Pitääkin pitää nämä mielessä kun alan meille lautasliinoja metsästämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIpä mitään! :) Juuri eilen kävin liinat ostamassa, nyt ne odottelee vielä 340 päivää esillelaittoa :D

      Poista