torstai 12. helmikuuta 2015

Kurkkaus Tampereen häämessuihin!

Viime viikonloppuna järjestettiin Tampereen häämessut, joilla kävin äitini kanssa sunnuntaina.
Tarjontaa oli mielestäni todella hyvin, erityisesti sormusesittelijöitä eri liikkeistä oli todella paljon!
Messuilta lähdin ensisijaisesti hakemaan inspistä menu-vaihtoehtoihin ja koristeluvinkkejä niin kattauksen kuin kortteihinkin.Menuvaihtoehtoja löytyi hyvin niin Linkosuolta kuin Foodiac:lta. Keräsin kaikki mahdolliset vaihtoehdot talteen ja niistä nyt sulhon kanssa käydään läpi suosikkeja ja inhokkeja. Toistaiseksi tultiin siihen tulokseen, että kasvisvaihtoehtona ei ainakaan ole gratiinia vaan jotain uudempaa ja piristävämpää! Myös lihavartaat rupesivat kiinnostamaan ja tätä mahdollisuutta aion kysäistä pitopalvelumme emännältä.

Koristelu- ja kattausvinkkejäkin löytyi messuilta kiitettävästi. Yksi ihana idea oli mielestäni laittaa pöytiin ns. sormusrasioiden näköiset vieraslahjat, joissa sisällä oli esimerkiksi hääkarkki. Toinen esille tullut vaihtoehto vieraslahjaksi oli tietysti laittaa hääkarkki organza-pussukkaan (väreistä on ainakin mistä valita!!)Tampereen seurakuntien pisteellä oli hauska pinssin teko -piste. Tämä oli minun ja äitini mielestä niin hauska idea, että se olisi myös vähän erilainen kotiinvieminen häistä. Voisi siis vuokrata tuollaisen pinssinpainokoneen ja sitten tilata erilaisia kirjoituspohjia, joihin jokainen voisi esimerkiksi täydentää haluamansa adjektiivin. Kirjoituspohjia saa kuulemma tilattua omien mieltymystensä mukaan, eivätkä ne kovin kalliitakaan ole. Tämä siis mahdolliseksi vieraslahja-ideaksi!
Tanssiva hääpukunäytös oli erilainen mutta silti tarpeeksi hääpukuja esittelevä show, vaikkakaan omaa silmää miellyttäviä pukuja siellä oli harvakseltaan.

Häämessut olivat mielestäni kaiken kaikkiaan onnistuneet ja pääsymaksunsa arvoiset.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti